Image Source_Google

Minecraft v1.17.2.22 / 1.17.10.04 FULL APK, yapımcılığını MOJANG stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir.

Minecraft Çevrimiçi Uygulaması Açıklaması

Minecraft android oyunu bir piksel oluşturma macera oyunudur ve tüm dünyada popülerdir. Minecraft oyununu PC/Mac, mobil, tablet vb. dahil tüm platformlarda oynayabilirsiniz. Sonsuz dünyayı keşfedin ve basit evlerden güzel kaleler inşa edin. Küçük çocuklar Minecraft apk'yı sever çünkü yaratıcı modda oynar ve hayal güçleri harekete geçirilebilir. Hayatta kalma, macera ve açık dünya oyunlarını seviyorsanız Minecraft apk tam size göre.

minecraft apk indir

Amacınız kontrolünü sağladığınız küp karakter ile bulunduğunuz geniş oyun alanında düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, kendi yaşam alanınızı kurmak ve yeni alanlar keşfetmektir.

Minecraft apk android oyunu ilk olarak PC platformu için çıkmıştır. Oyun camiasını bir göktaşı gibi vurdu. PC versiyonu hala birçok kişi tarafından oynanmakta ve sevilmektedir, birçok kullanıcı oyunlarını canlı yayınlamayı tercih etmektedir.

Minecraft beta apk indirme sağlama

Android Minecraft oyunları YouTube, Twitch, Mixer ve diğerleri gibi platformlarda yayınlanıyor. İletişimsel oyun içinde etkileşime giren Minecraft android oyununun mega toplulukları, oyunun mirasının ve sevgisinin kanıtıdır.

Minecraft v1.17.20.22 sürümü BETA olarak sunulmuştur, onlarca bug düzenlenmiştir. Minecraft v1.17.10.04 sürümü SON olarak sunulmuştur, bazı cihazlarda kekemelik sorunları için düzenlemeler yapılmıştır.

Minecraft apk'nın en son sürümü, mobil cihazlarda veya Windows 10'da oynamanıza izin verir. Çok oyunculu sürümü seçebilir ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde on arkadaşa kadar oynayabilirsiniz. Bir çevrimiçi Xbox Hesabı aracılığıyla bir Minecraft beta apk mashup için en fazla dört oyuncu birleşebilir.

Minecraft apk android Oyun İndir

Büyülü ve fantastik Minecraft

Minecraft apk ayrıca sihir kullanımını da içerir. Zırhınızı ve silahlarınızı büyülemek için sihir de kullanabilirsiniz. Büyü, size zarar vermek için onu kullanan kötü Yağmacılar tarafından da kullanılır.

Su altında nefes alma, ateşe dayanıklılık, tamir etme, kırılmama ve gece görüşü gibi farklı güçler kazanmak için büyü kullanabilirsiniz.

Hayal gücünüze kadar uzanan oyun [Minecraft apk Indir Now]

Minecraft apk, son teknoloji grafiklere sahip olmayabilir, ancak bu kasıtlıdır. Bu grafikler iyi bir oyun için mükemmel şekilde uygundur. Piksel efekti, Minecraft'ın temelinden gelir: birçok küçük kare.

Minecraft apk beta, esasen bir kareler dünyasıdır - gelecekteki imparatorluğunuz için mükemmel yapı taşları. Fortnite'ın destansı savaşlarına veya grafiklerine ya da Grand Theft Auto V'in adrenalinine sahip olmayabilir.

Bununla birlikte, nihai hayatta kalma oyunu Minecraft cep sürümü apk, aklın sunabileceği kadar çok olasılığa sahiptir. Oyun ancak oyuncunun fikirleri tükendiğinde eskir. Her oyuncu için mutlaka oynanması gereken bir oyundur.

Oyunlardan Bazı Resimler




Minecraft apk android oyununu ücretsiz oynamak ister misiniz?

Minecraft Online, doğrudan tarayıcınızda oynanabilen bir Crafting and Building oyunudur. Fantastik 3D pikselli dünyayı keşfedin ve istediğiniz her şeyi bloklarla oluşturmak için hayal gücünüzü kullanın.

Artık çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. Minecraft çevrimiçi böyle bir çevrimiçi HTML5 oyunudur ve zamanınızın tadını ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz. İndirme gerekmez ve cihazınızın depolama alanını boşaltacaktır. Ayrıca, herhangi bir cihaz çevrimiçi Minecraft ile uyumludur ve mobil, tablet veya PC'de oynayabilir.

Minecraft Online'ın Avantajları:

1. Çevrimiçi oynayın ve indirmeye gerek yok. Cihazın depolama alanını boşaltın.

2. Herhangi bir cihazla uyumludur. PC, Mac, Mobil, Tabletler vb.

3. Kayıt gerekmez ve çok zaman kazandırır.

4. Son fakat en iyisi. Oynamak için tamamen ÜCRETSİZ

Bazı etiketler: Minecraft apk beta, Minecraft beta apk, Minecraft android apk, Minecraft cep sürümü apk indir

Çevrimiçi oynamak ve bilinmeyen dünyada maceraya atılmak için tıklayın. MineCraft Online oyununu şimdi oynayın!

[BETA] Minecraft v1.17.20.23 Full APK Indir -174 MB

[FINAL] Minecraft v1.17.10.04 Full APK Indir -151 MB